Flambirowane były takie produkty jak: rostbef wołowy, polędwiczki wieprzowe, banan, ananas, naleśniki. Pokazano mnóstwo przykładów dekoracji talerza i podsatwowych sosów przygotowywanych przy flambirowaniu owoców.
Grupa uczniów przystąpiła do zajęć praktycznych. Wszyscy obejrzeli prezentację przeprowadzoną przez Piotra, a najodważniejsi wykonali ćwiczenia pod okiem prowadzących. W tym spotkaniu nie zabrakło ważnych osób m.in. dyrekcji szkolnej oraz nauczycieli przedmiotów zawodowych. Dziękujemy serdecznie za możliwość zaprezentowania się na forum szkoły.
Grupa uczniów przystąpiła do zajęć praktycznych. Wszyscy obejrzeli prezentację przeprowadzoną przez Piotra, a najodważniejsi wykonali ćwiczenia pod okiem prowadzących. W tym spotkaniu nie zabrakło ważnych osób m.in. dyrekcji szkolnej oraz nauczycieli przedmiotów zawodowych. Dziękujemy serdecznie za możliwość zaprezentowania się na forum szkoły.